Home > General > Cautela, sí, por, no

Cautela, sí, por, no

20/04/2017

Els mercats europeus (amb l’excepció del FTSE-100 anglès) reanimaven les compres en la darrera sessió de cotització. Com no és d’estranyar, la incertesa provocada pels darrers esdeveniments polítics al Regne Unit, amb Theresa May convocant noves eleccions, era suficient per provocar lleugeres caigudes en el selectiu del seu país. Seguint amb la política europea, a França les recents enquestes publicades d’intenció de vot en la primera volta revelaven com el candidat d’extrema esquerra Mélenchon guanyava suport. D’aquesta manera, la recta final sembla més ajustada que mai. Diumenge vinent sortirem de dubtes. No obstant això, segons els analistes, el mercat es trobarà més còmode amb els candidats més moderats. Esperem que es trenqui la tendència de sorpreses a la qual ens tenen acostumats Trump i el Brexit.

Categories: General Tags: