Home > General > Gir d’última hora

Gir d’última hora

06/04/2017

Europa tancava la darrera sessió de cotització amb una sensació agredolça. I és que, tot i haver passat la major part del dia en terreny positiu, els mercats giraven a última hora deixant un to mixt. Pel que fa a Amèrica del nord, l’informe ADP de canvi laboral publicava la creació de 263.000 llocs de treball al març. Això suposaria un increment de 18.000 persones respecte a la dada revisada de l’anterior mes de febrer. No obstant això, la jornada d’ahir no deparava exclusivament sorpreses positives: l’ISM de serveis queia fins als 55,2 punts dels 57,6 anteriors. Per altra banda, quant al petroli, la tendència positiva dels darrers dies el situava lluny dels mínims de l’any (marcats el passat mes de març). Haurem de veure com reacciona un cop coneguts els inventaris d’energia als EUA.

Categories: General Tags: