Home > General > Mantenint nivells

Mantenint nivells

05/04/2017

Tot i passar la major part de la sessió d’ahir en terreny negatiu, els mercats de renda variable europea salvaven la jornada tancant en pla. Encara que molts analistes parlin de possibles correccions en el curt termini, els índexs de referència de la zona euro mostraven certa solidesa. De fet, les darreres dades macroeconòmiques publicades sustenten aquesta fortalesa. Per posar un exemple, posant el punt de mira en el nostre país veí, durant el dia d’ahir el registre d’atur del darrer mes de març disminuïa en 48.559 persones. Canviant de focus, tot i que no comentem habitualment la renda fixa, la reducció de les compres per part del BCE es tracta d’un esdeveniment important. Igualment, la bona tonalitat d’aquest tipus d’actiu sembla no haver-se alterat per aquest motiu.

Categories: General Tags: