Home > General > Mal inici de trimestre

Mal inici de trimestre

04/04/2017

L’inici del segon trimestre d’enguany no ha estat del tot positiu per als mercats de valors de la zona euro. No obstant això, el tancament del 1T2017 deixa bones sensacions. Selectius de referència com l’Eurostoxx50 tancaven acumulant un +6,39%. Al capdavant dels índexs europeus se situava l’IBEX 35. El rendiment acumulat del selectiu del país veí s’elevava fins a registrar un flagrant +11,88%. Per tant, tot i la punxada de la darrera sessió de cotització, l’ànim inversor no sembla decaigut. A nivell corporatiu, durant la jornada d’ahir, Banc Popular era dels valors més castigats. L’entitat bancària espanyola retrocedia fins a un -10% després de revisar els resultats corporatius del 2016. L’ajustament suposa una rebaixa dels nivells de solvència del banc així com una variació total de 630 milions d’euros.

Categories: General Tags: