Home > General > Europa al capdavant

Europa al capdavant

01/04/2017

El tancament de setmana en els parquets europeus se saldava amb rendiments acumulats positius. En l’àmbit corporatiu, el fet més destacat era la baixada en picat d’Abengoa (-80%) com a conseqüència de l’inici de cotització dels títols de l’ampliació de capital. Aquesta operació és part de l’acord de reestructuració de la companyia. El moviment contemplava que els antics accionistes passessin a controlar del 100% al 5% actual. Pel que fa a l’altra banda de l’Atlàntic, la dada del deflactor del consum personal (dada de forta importància per a la Reserva Federal) sortia en línia amb l’esperat. El creixement anualitzat se situava en el +2,1% davant el +1,9% anterior. Quant als selectius de Wall Street, a tancament europeu se situaven lleugerament negatius. Això, suposava novament que Europa va guanyant la cursa en aquest 2017.

Categories: General Tags: