Home > General > Tranquil·litat al mercat

Tranquil·litat al mercat

31/03/2017

To majoritàriament alcista el darrer tancament dels parquets europeus. Encara que lleugeres, les pujades dels selectius europeus també eren acompanyades per les obertures en verd de Wall Street on a nivell macroeconòmic, les dades publicades durant el dia d’ahir sortien per sobre de l’esperat pel consens. Quant a l’Eurostoxx50, al final de la jornada se situava lleugerament més positiu en el que va d’any que el propi S&P500. Com ja comentàvem recentment, tot i l’activació de l’article 50 per part d’Anglaterra, la lliura esterlina aguantava sense moviments destacats i els mercats europeus seguien sense flaquejar. Pel que fa al país veí, l’Ibex-35 tancava per sobre dels 10.400 punts, registres que no es veien des de finals del 2015. Els sectors que més empunyaven l’índex eren el farmacèutic, materials i energia.

Categories: General Tags: