Home > General > Rebot europeu

Rebot europeu

24/03/2017

Tot i precedir una mala jornada europea, en què els selectius de la zona euro tancaven en negatiu i hi havia novament un atemptat terrorista (aquest cop al Regne Unit), la darrera jornada de cotització aconseguia tancar amb lleugers repunts. Per tant, la confirmació de l’obertura positiva a Wall Street servia finalment per tancar en verd. Durant la nit andorrana es produïa una de les votacions crucials als EUA: al Congrés dels Estats Units es decidia si s’aprovaven els canvis del nou govern per part de la reforma sanitària que va realitzar Obama, coneguda com Obamacare. Aquest esdeveniment també serviria per conèixer quina es la força del nou president, Donald Trump, que a dia d’avui manté pendent el mercat d’aplicar certes modificacions fiscals que ajudin en el creixement de beneficis empresarials entre les companyies nord-americanes.

Categories: General Tags: