Home > General > Europa és el teu torn

Europa és el teu torn

18/03/2017

Com deia l’expert financer Stan Weinstein, “accepti el fet que mai coneixerà per avançat les notícies rellevants, i quan ho faci serà massa tard”. Tota informació que arribi al nostre poder possiblement hagi estat trobada anteriorment per altres persones. Per tant, jugar a esdeveniments corporatius no és a l’abast de tothom. És preferible basar-se en dades reals, així com en anàlisis profundes de les companyies. D’aquesta manera, es maximitza la possibilitat d’èxit en la inversió. Canviant de tema, durant la jornada d’ahir, i una vegada finalitzada la setmana pels mercats, l’IBEX-35 seguia mostrant els millors comportaments acumulats durant el 2017. No obstant això, Europa en general afermava a poc a poc un bon inici d’any. Sorprenentment, Wall Street s’encallava. Els principals índexs dels Estats Units mostraven novament registres plans a tancament europeu.

Categories: General Tags: