Home > General > Pujada de tipus als EUA

Pujada de tipus als EUA

17/03/2017

Força esdeveniments (d’interès pel mercat) ocupaven les portades dels diaris a primera hora d’ahir. Per una banda, el Banc Popular de la Xina acordava elevar els tipus d’interès a curt termini en un intent de limitar la depreciació del iuan davant la nova pujada de tipus d’interès als EUA per part de la Reserva Federal. Seguint amb els bancs centrals, al país nipó el BoJ era l’únic que deixava inalterada la política monetària. No obstant això, el governador, Haruhiko Kuroda, reconeixia una economia japonesa en fase de moderada recuperació. Passant a la política europea, les eleccions generals d’Holanda se saldaven amb la victòria de l’actual primer ministre. Mark Rutte superava així la ultradreta. En aquest context, els mercats de renda variable europea seguien sumant una jornada més amb comportaments positius. Al tancament de la zona euro, els selectius de Wall Street mostraven registres plans.

Categories: General Tags: