Home > General > La Fed i els tipus d’interès

La Fed i els tipus d’interès

16/03/2017

Tot i la ressaca derivada de la diada de la Constitució, en la darrera jornada de cotització els mercats de renda variable europea seguien mostrant certa fortalesa. I és que, durant aquesta part del 2017, gairebé la totalitat dels índexs de la zona euro superen el 2,5% acumulat. Casos excepcionals com l’IBEX-35 o el selectiu suís acumulen prop del 6,75% i 5,70%, respectivament. Seguint amb l’índex de referència del país veí, ahir vam veure la publicació del gegant tèxtil Inditex. Tot i obtenir un benefici de 3.157 milions d’euros (un 10% superior a l’any anterior), la caiguda del marge brut provocava que l’acció es mantingués plana. Canviant de continent, quant als EUA, l’atenció estava posada en la compareixença de Janet Yellen. El consens del mercat descomptava que la Fed incrementaria els tipus d’interès de referència.

Categories: General Tags: