Home > General > Draghi anima Europa

Draghi anima Europa

10/03/2017

La darrera sessió de cotització era caracteritzada per la compareixença del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi. Tot i deixar intactes els tipus d’interès de referència i el programa de compra de deute corporatiu, el BCE elevava les previsions d’IPC i PIB per aquest any 2017 i el pròxim 2018. En aquest context, davant el missatge positiu que rebia el mercat, els principals selectius de renda variable europea repuntaven lleugerament, on l’IBEX-35 destaca marcant-se un +1,50% recolzat pel bon comportament de la banca. En l’apartat de matèries primeres, el preu del petroli marcava novament registres a la baixa en base a augments als inventaris de cru dels EUA. A tancament europeu, els índexs de referència de Wall Street es mantenien plans.

Categories: General Tags: