Home > General > Jornada prèvia al BCE

Jornada prèvia al BCE

09/03/2017

En espera de la reunió d’avui del Banc Central Europeu (BCE), la darrera sessió de cotització registrava repunts a la major part dels parquets europeus. En la jornada d’ahir, dades macroeconòmiques com la producció industrial alemanya sorprenien positivament des de bon matí. Aquesta dada es publicava mostrant creixements mensuals durant el mes de gener del 2,8% davant el -3% anterior. A més, una de les dades més esperades del dia, la dada de creació de treball del sector privat als Estats Units, publicava batent de manera sobrada les expectatives del consens. En aquest entorn de creixement global, els bancs centrals tornaran a ser clau en l’estabilitat econòmica. Avui, els inversors estaran atents a les paraules de Mario Draghi i el dia 15 al discurs de la presidenta de la Fed, Janet Yellen.

Categories: General Tags: