Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

08/03/2017

Un cop finalitzada la gran part de publicacions de beneficis empresarials a Europa, els mercats de renda variable busquen nous catalitzadors per a la conquista i assoliment de nous objectius. Els nivells tècnics, mostren un moment crucial en el qual, en cas de confirmar-se una ruptura de resistències, podríem veure un bon comportament a l’alça. Pel que fa al paper del Banc Central Europeu, tot i no esperar-se grans novetats en la reunió de demà, qualsevol tipus d’indici, que signifiqui un possible ajustament del programa de recompra de deute corporatiu, podria ser crucial per decantar el mercat. Quant a la divisa, el creuament euro/dòlar semblava encastat en nivells d’1,05. A l’altra banda de l’Atlàntic, a tancament dels selectius europeus, els principals índexs de Wall Street registraven comportaments plans.

Categories: General Tags: