Home > General > I el 2017?

I el 2017?

31/12/2016

El calendari s’iniciarà el 20 de gener amb la investidura de Donald Trump. El mes de març serà probablement el principi de les incerteses de l’any que ve: May donarà el tret de sortida al Brexit i llavors coneixerem amb més nitidesa les línies de negociació del Regne Unit. Així mateix, el 15 de març, d’alçar-se el Partit de la Llibertat amb la victòria a les eleccions holandeses, es podria començar a parlar de Nexit. I poc després començarà la campanya de les eleccions franceses, que se celebren el 23 d’abril. Per a final d’any, les eleccions alemanyes.
Tot l’anterior podria portar-nos a cometre l’error d’omplir-nos d’arguments baixistes. Però la veritat és que, com aquest any ens ha demostrat, no cal donar res per fet. En aquest sentit, preferim deixar de costat (que no oblidar) la incertesa política i centrar-nos en el veritablement rellevant: els fonamentals, tant macro com micro. Gràcies per haver-nos seguit durant el 2016. De part de tot el nostre equip us desitgem el millor per a aquest 2017.

Categories: General Tags: