Home > General > Poc volum. Mercats lleugerament negatius

Poc volum. Mercats lleugerament negatius

29/12/2016

A falta de dos dies de mercats per acabar tancant l’any, els mercats estan operant amb una dinàmica força tranquil·la en què els volums són baixos.  El tancament d’ahir va ser una mica més irregular però sense cap ensurt. Entre els mercats europeus, el selectiu espanyol IBEX-35 va ser el que va registrar pitjor comportament amb lleugers retrocessos del 0,34%. El sector financer amb valors com Popular era un dels més afectats. A tancament europeu, els mercats americans apuntaven petites baixades. Cal destacar la cotització de l’eurodòlar, que se situava a nivells d’1,0382 (apreciació del dòloar respecte de l’euro). L’or segueix estable a nivells de 1.140.

Categories: General Tags: