Home > General > Sessió estable

Sessió estable

28/12/2016

Els mercats financers estan tranquils i amb poc volum, enmig de la ressaca del ral·li de Nadal de les setmanes passades. Si bé el trumpflation trade perd moment (encara que no tendència) les borses continuen repuntant. Així, finalment es van tenyir de verd també els principals parquets europeus i es mantenen en positiu. Sembla com si les diferents cases haguessin donat l’any per tancat després del venciment de futurs de desembre, i ara tots comencen a preparar-se per a l’estratègia del proper any. I és que el 2017 no serà senzill. I que hi hagi tant consens entre analistes no és un argument en contra, sinó més aviat una confirmació. Pel que fa a divises, l’eurodòlar segueix cotitzant prop d’1,045. El metall preciós va cotitzar de forma estable i el petroli va seguir la seva tònica alcista de les darreres sessions.

Categories: General Tags: