Home > General > Mercats mixtos

Mercats mixtos

23/12/2016

Tot i les bones dades procedents dels Estats Units, les principals borses europees no aconseguien registrar repunts en la darrera sessió de cotització. De la mateixa manera, Wall Street mostrava un comportament lleugerament a la baixa a tancament europeu. D’altra banda, la banca seguia eclipsant els titulars de la premsa econòmica. Per exemple, a la borsa de Milà, Monte dei Paschi continuava mostrant volatilitat en el seu preu de cotització. L’entitat es troba cada cop més a prop del rescat públic atès que no ha trobat inversors privats que vulguin contribuir en el pla de recapitalització proposat. En el cas del selectiu espanyol, la banca intentava mantenir el tipus després que dimecres passat es conegués com el Tribunal de Justícia de la Unió Europea fallava contra el sector bancari espanyol en el cas de les clàusules terra.

Categories: General Tags: