Home > General > Clàusules terra en portada

Clàusules terra en portada

22/12/2016

La darrera sessió de cotització en els mercats de renda variable europea van deixar registres a la baixa. De la mateixa manera, als EUA, Wall Street obria amb to negatiu reflectint lleugeres caigudes. Al país veí, l’Ibex-35 es veia arrossegat pel mal comportament del sector financer, que acaparava les caigudes més importants durant la jornada. Aquest fet, venia justificat per la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que fallava a favor dels clients en el cas de les indemnitzacions de les clàusules terra de les hipoteques. Fonts del Banc d’Espanya situen l’impacte en el sector lleugerament per sobre dels 4.000 milions d’euros. Entitats com Banc Popular o Liberbank arribaven a superar el               -10% de caiguda en intradia.

Categories: General Tags: