Home > General > La tensió terrorista apareix de nou

La tensió terrorista apareix de nou

21/12/2016

La jornada d’ahir es va caracteritzar per una forta reducció en el volum de negociació en les principals places financeres europees. Tot i això, el comportament dels selectius va ser en general positiu. Les notícies que eclipsaven la premsa internacional eren la tensió geopolítica que apareixia dilluns al vespre amb l’assassinat de l’ambaixador rus a Turquia, l’atac terrorista a Suïssa així com l’atropellament que causava la mort de 12 persones en un mercat nadalenc d’Alemanya. La divisa europea es veia afectada, depreciant-se i arribant a tocar nivells d’1,035. A part, la jornada de dimarts ens llevàvem sense novetats del Banc Central de Japó. L’autoritat monetària nipona deixava inalterada la seva política mantenint l’objectiu de tipus d’interès a curt termini en el -0,1% i la del bo a 10 anys en el 0%.

Categories: General Tags: