Home > General > Frenada per iniciar la setmana

Frenada per iniciar la setmana

20/12/2016

El còmput acumulat en els principals índexs de renda variable europea durant la setmana passada va ser positiu. En el cas del Dax alemany, el repunt es mostrava en +1,79%, en el cas del selectiu espanyol, en un + 2,65% així com l’Eurostoxx50 fregava el +2%. D’altra banda, als Estats Units, la Reserva Federal confirmava la pujada dels tipus d’interès de referència en 25 punts bàsics i sorprenia amb les seves expectatives per al pròxim any 2017. El moviment de la divisa no es va fer esperar. L’euro/dòlar arribava a tocar nivells d’1,036 (mínims des del 2003). A falta de vuit sessions de cotització, pocs índexs queden ja en terreny negatiu des d’inici d’any fins a la data. Pel que fa al petroli, el vam veure marcar màxims anuals i la seva cotització es consolida en els 55 dòlars el barril.

Categories: General Tags: