Home > General > Estabilitat als mercats

Estabilitat als mercats

17/12/2016

Els principals índexs de renda variable europea tancaven la   darrera sessió de cotització amb comportaments mixtos. Cal destacar com a poc a poc la majoria de selectius es posen en terreny positiu durant el 2016. Altres, com l’Eurostoxx o l’IBEX-35, també s’atansen a la zona verda. Davant la recent pujada dels tipus d’interès als EUA, l’euro es depreciava contra el dòlar americà arribant a tocar nivells d’1,03, xifra que suposa els nivells més baixos des del 2003. Quant al preu del petroli, després de l’escalada que hi va haver el primer dia de la setmana, el barril se situa en els 55 dòlars. A pocs dies de finalitzar l’any sembla que el sentiment inversor s’estabilitza. Bon cap de setmana a tots!

Categories: General Tags: