Home > General > El repunt de tipus anima la banca

El repunt de tipus anima la banca

16/12/2016

En la darrera jornada de cotització dels mercats, la renda variable europea registrava comportaments majoritàriament positius. Tot i que els analistes ja descomptessin una pujada en els tipus d’interès de referència marcats per la Reserva Federal dels EUA, la confirmació d’un increment en 25pb dels tipus animava el sector bancari. Aquesta decisió venia recolzada per la millora en les dades del mercat laboral nord-americà així com el repunt en les expectatives d’inflació. Per al proper 2017, les firmes d’inversió preveuen entre dues i quatre pujades addicionals. Quant al moviment de la divisa, des de l’anunci de dimecres, l’euro es veia depreciat als voltants del  -2,5% contra el dòlar americà. Els nivells fregaven l’1,03.

Categories: General Tags: