Home > General > Baixades prèvies a la Reserva Federal

Baixades prèvies a la Reserva Federal

15/12/2016

Després de set sessions de cotització amb pujades generalitzades en els mercats de renda variable europea, els selectius de la zona euro  retrocedien durant el dia d’ahir per acabar tancant lleugerament a la baixa. Els inversors descomptaven una pujada en els tipus d’interès i realitzaven recollida de beneficis hores abans del la decisió final de Janet Ye­-llen. L’arribada de Donald Trump a la presidència dels Estats Units augmentava les expectatives d’inflació a l’Amèrica del Nord i de retruc de pujada de tipus. Pel que fa al comportament del petroli, durant la jornada d’ahir el cru retrocedia lleument. Hem de tenir en compte que des dels mínims anuals d’aquest any, el preu s’ha revaloritzat gairebé en un cent per cent.

Categories: General Tags: