Home > General > En espera d’una pujada en el tipus d’interès

En espera d’una pujada en el tipus d’interès

14/12/2016

Els principals mercats de renda variable europea tancaven la darrera sessió de cotització amb repunts generalitzats. La macroampliació de capital de l’entitat Unicredit animava novament el sector financer i de retruc els índexs de referència de la zona euro. En el cas de l’IBEX 35, aprofitant la confirmació de la dada d’inflació del mes de novembre creixent a ritmes del +0,7% en taxa interanual, el selectiu pujava per sobre del +1%. Per avui els inversors es preparen per a la reunió de la Reserva Federal dels Estats Units d’Amèrica. Els analistes descompten des de ja fa un temps que Janet Yellen, presidenta de la FED, confirmarà una pujada en els tipus d’interès de referència. De fet, les perspectives per al proper any 2017 també anticipen entre dues i quatre pujades addicionals.

Categories: General Tags: