Home > General > L’any vol acabar en positiu

L’any vol acabar en positiu

13/12/2016

La setmana passada va ser una de les millors de l’any per a la renda variable tant a  Europa com a l’Amèrica del Nord. La millora del sentiment en el sector bancari europeu donava alè als mercats juntament amb l’acord de l’OPEC i dels països no-OPEC per reduir la producció de cru. A més, el missatge del BCE que modificava el programa de compres d’actius rebaixant el volum però prorrogant-lo en el temps, servia perquè els selectius repuntessin amb força. Per a aquesta setmana, tots els ulls estaran posats en la reunió de la Fed. Els analistes descompten des de ja fa un temps en un 100% que la pujada de tipus s’efectuarà. No és d’estranyar atès que l’economia del país sembla més forta, amb les dades macroeconòmiques millorant i els principals selectius de Wall Street marcant nous màxims històrics.

Categories: General Tags: