Home > General > Comença el ral·li de Nadal?

Comença el ral·li de Nadal?

10/12/2016

Tot i que els principals índexs de referència de la zona euro tancaven en positiu en la darrera sessió de cotització, els selectius es prenien el dia d’ahir amb més calma. Els còmputs acumulats durant la setmana superaven el +6% en el cas de l’Ibex-35 i l’Eurostoxx, el +5% en el selectiu francès CAC40 i més del +3% en el selectiu del Regne Unit. El president del BCE, Mario Draghi, decidia en la reunió de dijous prorrogar en el temps el programa de compra de deute que vencia el pròxim mes de març fins al desembre del 2017, tot i que rebaixant el volum des d’abril. Això propicia una pujada de tipus d’interès,  cosa que beneficia el sector bancari, que mostrava repunts importants aquesta setmana. En el cas dels EUA, una de les dades macroeconòmiques més importants del dia era la confiança del consumidor de la Universitat de Michigan. La dada publicava força per sobre de l’esperat. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: