Home > General > Jornada tranquil·la

Jornada tranquil·la

23/11/2016

Els principals índexs de renda variable de la zona euro aconseguien tancar el dia d’ahir amb repunts generalitzats. Els màxims històrics aconseguits pels mercats de Wall Street així com el bon comportament del preu del cru ajudava els mercats europeus a tenyir-se de verd. A falta d’una setmana per a la cimera de l’OPEP, el preu del petroli supera els 49$/barril. A part, les dades més observades publicades als EUA sorprenien a l’alça. La venda d’habitatges de segona mà durant el mes d’octubre publicava per sobre de l’esperat i també per sobre de l’anterior dada de novembre. Sense marxar dels Estats Units, avui estarem atents a la publicació d’un bon nombre de dades macroeconòmiques (degut en bona part a la festivitat d’Acció de Gràcies de demà).

Categories: General Tags: