Home > General > Un dilluns sense moviment

Un dilluns sense moviment

22/11/2016

La setmana passada va tenir un còmput acumulat pla per als principals índexs de renda variable europea. L’IBEX-35 registrava un -0,19%, el Dax alemany un -0,03%, així com l’Eurostoxx 50 un                 -0,30%. Per la part de Wall Street, el comportament va ser una mica millor. El Dow Jones marcava un positiu +0,11% i el Nasdaq un +1,61%. Els protagonistes de les últimes sessions van ser la divisa i la renda fixa. D’una banda, l’euro es depreciava, arribant a fregar els nivells d’1,055 contra el dòlar americà (mínims de 14 anys). A nivell de deute sobirà, les rendibilitats dels bons en les seves referències a 10 anys aguanten les fortes pujades d’aquests dos últims mesos. Per a aquesta setmana les referències destacades seran els PMI a l’eurozona i als EUA les actes de la Fed corresponents a la reunió de novembre.

Categories: General Tags: