Home > General > Setmana plana

Setmana plana

19/11/2016

Els principals mercats de renda variable europea tancaven la sessió de divendres amb lleugeres caigudes. Finalment, el còmput acumulat durant la setmana va ser generalment pla. Els moviments més destacats van ser la renda fixa i la divisa europea. En el cas del deute, les previsions de pujades de tipus es plasmen en el mercat i passen factura als actius com els bons o les obligacions (en especial els venciments més llargs). En el cas de la divisa de la zona euro, veiem com trencava nivells d’1,06 dòlars per cada euro. El debat sobre una possible paritat entre divisa torna a remoure agitar als analistes. La setmana finalitza amb noves caigudes en el preu del petroli a mesura que s’apropa la cimera de l’OPEP del pròxim dia 30 d’aquest mes. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: