Home > General > De menys a més

De menys a més

18/11/2016

Les borses europees es mantenien sense variacions significants durant el dia d’ahir. Els principals índexs de renda variable tancaven amb lleugers repunts que no superaven el +1% positiu. Seguint la tònica setmanal, la banca no aconseguia aixecar el vol i exercia de fre pels mercats. En el cas del selectiu espanyol, durant el dia d’ahir veiem destacar el moviment de Banc Popular. El valor tornava a marcar mínims històrics davant la baixada de recomanació per part d’un important banc nord-americà. A nivell macroeconòmic, la zona euro publicava repunts d’inflació en el 0,5% durant el mes d’octubre, els màxims des del 2014. De la mateixa manera, als EUA també es complien les previsions amb nivells del +1,6%.

Categories: General Tags: