Home > General > To vermell

To vermell

17/11/2016

Els principals índexs de renda variable europea tancaven durant la jornada d’ahir amb un generalitzat to vermell. Tot i que els parquets aguantaven i no superaven el -1%, la sensació d’inestabilitat tornava a apoderar-se dels inversors. L’efecte Trump ja no servia com a justificant dels repunts borsaris. A part, la sessió d’ahir destacava per la manca de dades macroeconòmiques de rellevància. No obstant això, al mercat de divises l’euro tornava a ser protagonista trencant nivells d’1,07 contra la seva referència nord-americana. Aquest moviment serveix perquè la moneda europea marqui nous mínims anuals. Estarem atents a les pròximes cites de la Reserva Federal, el consens ja estima una probabilitat del 94% d’una pujada de tipus d’interès.

Categories: General Tags: