Home > General > Fluix inici setmanal

Fluix inici setmanal

01/11/2016

La setmana passada, els principals mercats de renda variable europeus van registrar còmputs acumulats mixtos. L’IBEX-35 va avançar un +1,11%, el CAC 40 un +0,28% mentre que el Dax va retrocedir un -0,14%. Cal destacar el bon comportament d’alguns valors bancaris en plena època de resultats empresarials, tot i que haurem d’esperar alguns dies per treure conclusions sobre les publicacions corporatives (atès que ens situem en el 30% d’elles a Europa). Per a aquesta setmana, la política torna a ser protagonista. Encara que a Espanya l’abstenció del PSOE facilitava la investidura            de Mariano Rajoy, caldrà veure com es desenvolupen per pactar acords futurs. Als EUA, a menys de 10 dies de les eleccions presidencials, el cas dels correus electrònics de Hi-llary Clinton es reobre i podria provocar l’empat tècnic entre els candidats. Atents a la principal referència de la setmana: l’ocupació als Estats Units.

Categories: General Tags: