Home > General > Tancament pla

Tancament pla

29/10/2016

La darrera jornada de cotització en els principals parquets europeus servia per refredar els ànims de la setmana. Tot i que alguns dels selectius de la zona euro tancaven amb registres acumulats positius, durant el dia d’ahir el comportament negatiu del sector financer frenava la bona tendència de les darreres sessions. De tota manera, l’inici de divendres començava amb caigudes moderades que a mesura que avançava el dia recuperaven amb l’obertura de Wall Street. Un dels justificants era la bona dada de PIB provisional que publicaven als EUA. El producte interior brut era una de les publicacions més esperades de la setmana. El repunt del +2,9% analitzat davant el +2,6% previst i el +1,4% anterior permetia als inversors remuntar el mal regust de boca que deixaven els resultats a primera hora. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: