Home > General > El sector bancari aguanta

El sector bancari aguanta

28/10/2016

La jornada d’ahir començava amb lleugeres caigudes en els principals parquets de la zona euro. No obstant això, a mesura que avançava el dia els  selectius van anar repuntant tímidament per acabar presentant comportaments mixtos. En ple període de presentacions corporatives, el sentiment dels analistes és lleugerament positiu. Darrerament, el sector bancari mostra una fortalesa que semblava perduda. La publicació de resultats està sent, en general, superior a les estimacions. Aquest fet permet que els valors financers europeus repuntin i marquin (en algun cas) registres superiors al 15% en tan sols un mes. A l’altra banda de l’Atlàntic, avui presentaran les dades macroeconòmiques més importants de la setmana. Estarem atents a l’avançament trimestral del PIB del tercer trimestre i la confiança del consumidor de la Universitat de Michigan de final d’octubre.

Categories: General Tags: