Home > General > Jornada de més a menys

Jornada de més a menys

30/09/2016

Els principals selectius europeus iniciaven la darrera sessió de cotització amb intenció de rebot. Molt a veure hi tenia la reunió de l’OPEP on, sense que ningú s’ho esperés, s’arribava a un principi d’acord pel que fa a congelar la producció de cru. No obstant això, les dades macroeconòmiques publicades durant la jornada frenaven de nou el mercat per acabar amb tons mixtos. Tot i que a l’Eurozona la confiança al consumidor es mantenia durant el mes de setembre en línia amb l’esperat pel consens, les dades procedents dels Estats Units no aportaven la mateixa alegria als inversors. Encara que les peticions setmanals per atur baixaven fins als 254.000, les dades referents a les vendes de segona mà d’Amèrica del Nord es desviaven força del consens. Esperem que el dia d’avui ajudi a tancar una setmana en positiu.

Categories: General Tags: