Home > General > BoJ i Fed

BoJ i Fed

22/09/2016

Després de la reunió del Bank of Japan, els mercats europeus obrien amb força i mostraven tancaments lleugerament a l’alça. Les noves mesures d’estímul impulsades pel Banc Central de Japó permetien el bon comportament del sector financer durant la jornada d’ahir. En el cas del selectiu espanyol, com a valor destacat apareixia Banc Popular. El valor, després de correccions en les darreres sessions arribava a superar el 9% de pujada intradia. La noticia sobre la reestructuració de les seves oficines i la retallada d’empleats donava ales al valor marcant el millor registre de l’IBEX-35. També era el torn de Janet Yellen. La presidenta de la Fed publicava les decisions preses per tal de mantenir el creixement als Estats Units. Haurem de veure com s’ho pren el mercat de renda variable internacional.

Categories: General Tags: