Home > General > Sense sorpreses

Sense sorpreses

16/09/2016

La darrera jornada de cotització als principals parquets de la zona euro permetia que tanquessin amb lleugers repunts a l’alça. Tot i que durant el dia va semblar que l’IBEX-35 podia protagonitzar el cinquè dia consecutiu de descensos, finalment el selectiu espanyol aturava les caigudes. L’atenció segueix posada en els bancs centrals. Ahir va ser el dia del Banc Central d’Anglaterra i del de Suïssa. Per un costat, al Regne Unit, el tipus d’interès de referència es mantenia sense canvis. Per altra banda, Suïssa tampoc sorprenia i mantenia el tipus d’interès de dipòsit al -0,75%. La setmana vinent serà el torn de la Reserva Federal als EUA. A part, a Japó, tots els analistes prestaran atenció a les decisions provinents del Bank of Japan, perquè com que es tracta del pioner en mesures d’estímul monetari, també podria ser el preludi de les accions a prendre pel BCE.

Categories: General Tags: