Home > General > Els mercats, en ‘stand by’

Els mercats, en ‘stand by’

15/09/2016

Les borses europees tancaven planes durant la darrera sessió de dimecres. L’obertura a l’alça (tot i que lleugerament) de Wall Street permetia finalitzar la jornada amb dèbils comportaments als principals mercats de la zona euro. Les dades macroeconòmiques no van acompanyar. La producció industrial de juliol de la zona euro se situava en -1,1% (en base mensual), lleugerament per sota de l’esperat pel consens, marcat en -1%. Per altra banda, als Estats Units d’Amèrica (EUA) també sorprenien negativament amb dades per sota del que s’esperava. L’índex de preu d’importació d’agost se situava en -0,2% en base mensual. El consens es marcava en -0,1% i l’anterior va ser del 0,1%. Durant la jornada d’avui, estarem atents a la producció industrial durant el mes d’agost als EUA. Tingueu en compte que a Àsia, avui i demà són dies festius a la Xina.

Categories: General Tags: