Home > General > Tranquil·litat als mercats

Tranquil·litat als mercats

11/08/2016

Ahir, els mercats de renda variable es prenien un descans en una jornada sense referències importants. Així, els principals selectius europeus tancaven amb poques variacions. No obstant això, la rendibilitat del deute públic espanyol continuava baixant, marcant mínims històrics, amb el suport del programa d’adquisició d’actius del BCE. D’aquesta manera, la prima de risc continua acostant-se als 100 punts al mateix temps que continuen les negociacions per formar govern i evitar unes terceres eleccions. D’altra banda, ahir l’OPEP publicava l’informe mensual de producció de petroli, on mostrava un augment de la producció al juliol. Tot i això, l’OPEP es planteja realitzar una reunió per reduir la producció i ajustar-la a la demanda. El dia d’avui també s’espera tranquil sense importants referències macroeconòmiques.

Categories: General Tags: