Home > General > Els mercats recuperen el mal inici de mes

Els mercats recuperen el mal inici de mes

10/08/2016

La setmana passada va estar marcada per la decisió del Banc d’Anglaterra de rebaixar els tipus d’interès del 0,50% al 0,25% i d’incloure nous estímuls monetaris per fer front als efectes del Brexit. A més, divendres es publicava l’informe oficial d’ocupació dels EUA, que sorprenia positivament els mercats en anunciar que al juliol s’havien creat 255.000 llocs de treball davant dels 180.000 esperats. D’altra banda, el petroli també iniciava el seu rebot després de cotitzar en mínims des del mes d’abril. Aquests fets van permetre que els principals selectius recuperessin les caigudes de l’inici de la setmana. Aquesta setmana, la principal referència serà el consum i preus als EUA i la publicació del PIB del segon trimestre de l’Eurozona i d’Alemanya.

Categories: General Tags: