Home > General > Les borses es recuperen

Les borses es recuperen

06/08/2016

En la jornada d’ahir, els principals selectius van continuar les pujades iniciades dijous després que el Banc d’Anglaterra anunciés una baixada de tipus d’interès. Ahir, l’informe oficial d’ocupació dels Estats Units sorprenia positivament els mercats en anunciar la creació de 255.000 llocs de treball el juliol passat davant dels 180.000 esperats pel consens. Aquestes dades reforçaven el dòlar davant de l’euro i la lliura, i aquesta última continuava els descensos iniciats dijous passat després de conèixer la decisió del Banc d’Anglaterra. Els principals selectius europeus tancaven la setmana recuperant bona part del que havien perdut a l’inici d’aquesta, impulsats pel rebot del sector financer i pel preu del petroli. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: