Home > General > El Banc d’Anglaterra rebaixa els tipus d’interès

El Banc d’Anglaterra rebaixa els tipus d’interès

05/08/2016

En la jornada d’ahir, els mercats de renda variable es recuperaven de les últimes caigudes animades per la rebaixa dels tipus d’interès de referència d’Anglaterra. Tal com esperava el consens, el Banc d’Anglaterra va fer la seva primera rebaixa de tipus d’interès des del 2009 passant del 0,50% al 0,25%. A més, ha inclòs un paquet d’estímuls monetaris per lluitar contra els efectes del Brexit. Aquest fet ha activat les pujades als principals selectius europeus. El FTSE-100, principal índex anglès, superava els 6.700 punts i se situava a un pas dels seus màxims anuals i l’IBEX-35 tancava la seva primera jornada en verd d’aquest més d’agost. Avui estarem atents a la publicació de l’informe oficial d’ocupació dels Estats Units.

Categories: General Tags: