Home > General > Pendents de la decisió del Banc d’Anglaterra

Pendents de la decisió del Banc d’Anglaterra

04/08/2016

La jornada d’ahir les borses europees aconseguien frenar les caigudes dels dos primers dies d’agost. Els resultats empresarials del sector financer publicats eren ben vistos pels inversors, però tot i això tampoc no es van poder veure pujades importants en els principals selectius. El petroli tampoc no aconseguia remuntar i es mantenia en zona de mínims del mes d’abril passat. Una de les dades més esperades de la setmana era la de creació de llocs de treball ala Estats Units del més de juliol passat, que ha estat de 179.000, en línia amb els 170.000 esperats. Avui totes les mirades estaran posades en la reunió del Banc d’Anglaterra, que podria procedir a rebaixar els tipus d’interès de referència.

Categories: General Tags: