Home > General > Desconfiança en el sector financer

Desconfiança en el sector financer

03/08/2016

L’agost ha començat amb importants descensos en els parquets. A Europa, tot i els bons resultats dels testos d’estrès, el sector financer pressionava a la baixa els principals selectius. Alguns bancs anunciaven profit warning (forta disminució dels beneficis), fet que desinflava la cotització de pesos pesants, com ara Deutsche Bank o Credit Suisse, a mínims històrics, els quals quedaven també exclosos de l’Eurostoxx-50, el principal selectiu europeu. A això cal afegir-hi la delicada situació per la qual passa la banca italiana després que el govern rebutgés un rescat públic. Ahir la cotització de dos bancs italians quedava suspesa temporalment a causa de les importants caigudes. Les pròximes sessions estarem atents a les possibles mesures que s’adoptin per rescatar la banca italiana.

Categories: General Tags: