Home > General > Els mercats no fan vacances

Els mercats no fan vacances

02/08/2016

La setmana passada va estar marcada per la publicació de resultats empresarials. A això cal afegir-hi la reunió de la Fed, que com s’esperava deixava inalterat el tipus d’interès de referència. Divendres, el Banc de Japó també deixava inalterada la seva política monetària però incrementava el seu programa d’estímuls, tot i que ho feia per sota l’esperat i, a última hora, es publicaven els tests d’estrès de la banca europea, on només suspenia el banc italià Monte dei Pas­chi. Aquests bons resultats permeten començar el mes d’agost amb cert optimisme en espera aquesta setmana de les dades d’ocupació dels Estats Units que es publicaran demà i de la reunió del Banc d’Anglaterra dijous, on aquest cop sí que s’espera que rebaixi el tipus d’interès de referència.

Categories: General Tags: