Home > General > Els resultats ressalten per sobre de la Fed

Els resultats ressalten per sobre de la Fed

28/07/2016

La gran onada de publicació de resultats empresarials deixava ahir la reunió de la Fed en segon pla. Els principals selectius europeus tancaven la jornada en verd acompanyats pels resultats empresarials que, en general, eren positius. Un dels selectius més beneficiat per la publicació de resultats era l’Ibex-35 espanyol, que es quedava a un pas de recuperar els nivells pre-Brexit. Banco Santander impulsava l’Ibex-35 amb la publicació dels seus resultats, que van ser ben vistos per la comunitat d’inversors i això es va veure reflectit amb pujades importants en les seves accions. Avui, seguirem atents a les publicacions de resultats i, demà divendres, als tests d’estrès de la banca europea i a la reunió del Banc de Japó.

Categories: General Tags: