Home > General > Les borses europees perden confiança

Les borses europees perden confiança

20/07/2016

La jornada d’ahir va tornar a deixar descensos en els principals selectius europeus tot i els nous rècords amb els que tancava Wall Street dilluns i l’escalada del Nikkei. A Alemanya, l’índex ZEW d’expectatives econòmiques desinflava la confiança dels mercats europeus de renda variable. El Brexit ha rebaixat aquest indicador dels +19,2 punts fins als -6,8 , una rebaixa molt superior a l’esperada pel consens. A més a més, l’FMI també disminuïa les previsions de creixement de la zona euro. Segons l’FMI, les previsions haurien augmentat si el Regne Unit no hagués decidit abandonar la Unió Europea. D’altra banda, l’euro i la lliura giraven a la baixa en espera de la reunió de demà del Banc Central Europeu.

Categories: General Tags: