Home > General > Final de setmana positiu

Final de setmana positiu

09/07/2016

En la sessió d’ahir, l’agen­da del dia incloïa la publicació més important de la setmana, l’informe oficial d’ocupació de juny als Estats Units. El mercat laboral dels EUA s’ha convertit en una referència clau dels inversors, i més després que la dada del passat mes de maig fos inferior a l’esperada (11.000 llocs de treball creats davant els 38.000 estimats). Per al mes de juny es pronosticava la creació de 175.000 llocs de treball, però la dada final ha superat les expectatives en arribar als 287.000. Les principals borses europees reaccionaven positivament a la publicació accelerant les pujades i l’índex del país veí, l’IBEX-35, no tan sols aconseguia salvar els 8.000 punts, sinó que es quedava molt a prop de recuperar tot el que havia perdut l’inici d’aquesta setmana. Bon cap de setmana a tothom.

Categories: General Tags: