Home > General > Frena la caiguda

Frena la caiguda

08/07/2016

Dimecres a última hora als Estats Units es publicaven les darreres actes de la Reserva Federal, on es constatava que la incertesa generada pel Brexit desaconsellava a curt termini una pujada dels tipus d’interès. La jornada d’ahir, la lliura va frenar les caigudes dels últims tres dies. A més, es va publicar l’enquesta ADP, on es mostrava que durant el mes de juny, el sector privat als Estats Units va crear 172.000 llocs de treball davant dels 160.000 esperats pel consens. Els principals selectius europeus tancaven en verd amb pujades de prop de l’1% i el selectiu del país veí, l’IBEX-35, recuperava els 8.000 punts. Avui estarem atents a les dades més rellevants de la setmana sobre el mercat laboral de juny als EUA.

Categories: General Tags: