Home > General > Inici de setmana amb lleugeres caigudes

Inici de setmana amb lleugeres caigudes

05/07/2016

La setmana passada va servir per a donar alè als principals índexs de renda variable de la zona euro. Molts dels selectius van acumular un còmput setmanal positiu i van recuperar, així, més de la meitat de la caiguda que va provocar la decisió del Brexit a la Gran Bretanya. Davant aquesta situació, les probabilitats de pujades de tipus als EUA es reduïen a l’11% per a final d’aquest any. Quant a la divisa, la lliura es va estabilitzar després de la brusca depreciació en les jornades posteriors al referèndum. Per a aquesta setmana, les dades de major rellevància seran les de treball als Estats Units. Es publicarà l’informe del mercat laboral del juny. S’espera una creació de treball no agrícola de 175.000 persones davant les 38.000 anteriors. A part, demà veurem publicades les actes de la FOMC. Estigueu atents, aquesta setmana serà clau per determinar la direcció del mercat.

Categories: General Tags: